Nieuws

Administratiekantoor Vogels, mogen wij ons even voorstellen….

‘Na een proeftijd van 26 en 17 jaar zijn we er klaar voor’.

Corine Verhart-Wensveen getrouwd, twee dochters van 25 en 23 jaar die beide inmiddels het huis verlaten hebben.
Als echte Wassenaarse stond haar wiegje, naast café het Hoekje, dat van haar opa en oma was.
St. Bonifaciusschool, Adelbert College eerste baantje in serviceflat de Burcht, vervolgens via Garage Jansen bij Vogels BV terechtgekomen.
Ze loopt graag een rondje hard, draagt de RoParun een warm hart toe, ze heeft zelf twee keer mee gelopen van Parijs naar Rotterdam. Onlangs is zij 50 jaar geworden en ze dacht doe eens gek!!

“Na ruim 26 jaar in loondienst, neem ik samen met Sandra de zaak over”.

Sandra van Wijk-van der Ploeg, geboren en getogen in Wassenaar, getrouwd en twee zoons van respectievelijk 16 en 12 jaar.
Watersport is haar grote hobby en het gezin verblijft in de vakantie dan ook graag op het IJsselmeer en de Wadden.
Na de St. Jan Baptistschool, het Adelbert College en de Rabobank is ze op 1 april 1999 bij Vogels BV in dienst gekomen.
Dit bleek geen 1 April grap te zijn want het werk, de relaties en de collega’s hebben er toe bij gedragen dat ze daar al jaren met veel plezier haar werkzaamheden verricht.

Corine en Sandra zijn er trots op dat Maria Bellekom-Vogels hen het vertrouwen heeft gegeven het bedrijf, dat haar vader Ben Vogels in 1954 heeft opgericht, over te nemen.
Het kantoor verzorgt financiële- en salaris administraties, voor het midden en kleinbedrijf en doet bijbehorende fiscale aangiften.
Al vele jaren weten de middenstanders uit Wassenaar en ver daarbuiten het kantoor te vinden.
Op het overname bericht hebben Corine en Sandra uitsluitend positieve reacties ontvangen, waardoor zij er nog meer zin in hebben het bedrijf voort te zetten.
Het toekomst plan van Corine en Sandra is de automatisering zo optimaal mogelijk te benutten zodat de “saaie” boekhouding de relaties zo min mogelijk tijd en geld kost en er meer gelegenheid is voor persoonlijk advies en aandacht.

Wie nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom om een praatje te komen maken, benadrukken de vrouwen. “Hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen”.